PAVILION Z

ČESKÉ BUDĚJOVICE

2020

The volumetric architectural composition, based on three prisms of increasing size, is the elementary principle that was, nonetheless, inhibited and made enclosed in time. The design for its restoration brings the pavilion back to life, clearly defines and further develops it. One section of the pavilion is uncovered, and its structural substance is exposed. By the selected firm and transparent form, we express the new order of the building where we close the right section and, on the contrary, make the left section as free and airy as possible. The conversion into a sophisticatedly controlled building is not hidden; it is confessed in the form of the outdoor technology structure.

Category:

Art and culture

Klient:

OC Martin s.r.o.

Realization:

In progress

City:

České Budějovice